Home / Rheden-Regiobode / Inzameling oud papier in Velp

Inzameling oud papier in Velp

VELP- Zaterdag 9 februari halen vrijwilligers van Harmonie Unisono het oude papier op in een deel van Velp-Zuid. De opbrengst gebruikt de harmonie onder andere voor de muziekopleidingen van de vereniging. Het inzamelgebied is tussen de President Kennedylaan, de spoorlijn, Biljoen en de snelweg A348. Tevens wordt het papier opgehaald in de volgende straten in de ‘rivierenwijk’: Scheldestraat, Rijnstraat, Dulkeshofstraat, Waalstraat, Maasstraat en Merwedestraat. De containers kunnen ‘s morgens vóór 9:00 uur worden klaargezet met het handvat naar de straat.

www.unisono-velp.info

Lees ook

Basiscursus tekenen voor jongeren

DIEREN – Dinsdag 5 november start het Inloophuis Dieren met een zesdelige basiscursus tekenen, voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.