Home / Rheden-Regiobode / Inzameling Bazaar Grote Kerk

Inzameling Bazaar Grote Kerk

VELP – In de Grote Kerk aan de Kerkstraat in Velp wordt op donderdag 28 maart tussen 10.00 uur en 17.00 uur de traditionele bazaar gehouden. De voorbereidingen hiervoor zijn inmiddels in volle gang, maar er is nog genoeg ruimte om goederen in te leveren. Zo wordt de inzameling van boeken geregeld door de heer Peter Schroeder, Kerkalee 82 E, tel. 026-3622542. Wie andere goederen beschikbaar wil stellen, kan ten allen tijde contact opnemen met mevrouw Corry Venneman, tel. 026-3635091. Kleding, meubels en computerspullen zijn echter niet welkom.

Lees ook

Fietser geschept door auto in Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – Op de kruising van de Badhuislaan met de Harderwijkerweg in Laag-Soeren heeft woensdagavond …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.