Home / Rheden-Regiobode / Inspiratieboek ontwerpen in Dieren

Inspiratieboek ontwerpen in Dieren

DIEREN – Dinsdagochtend 26 februari van 10.00 tot 12.00 uur houdt de Bibliotheek Veluwezoom in de Bibliotheek Dieren een workshop ‘Ontwerp je eigen inspiratieboek’. Deelnemers maken een persoonlijk ‘boek’, waarin ze de wensen voor hun eigen uitvaart en herinneringen kunnen vastleggen.

In deze creatieve workshop werken deelnemers samen met beeldend kunstenaar en docent Lies Sieverding en creatief begeleider Marit Smook met een uniek ‘boek’: een mooie doos met werkbladen die uitdagen om vragen te beantwoorden en op ideeën te komen. Lies en Marit reiken creatieve technieken aan om een geheel eigen invulling te geven aan wensen en herinneringen: schrijven, plakken, tekenen, foto’s gebruiken, alles kan.
Deelnemen kost 7,50 euro voor leden van de bibliotheek en 10 euro voor niet-leden. Het inspiratieboek is ter plekke verkrijgbaar voor 7,50 euro. Mensen die eerder hebben deelgenomen aan Slotakkoord kunnen ook verder werken aan het inspiratieboek waar ze destijds aan begonnen zijn. Toegangskaarten voor de workshop zijn verkrijgbaar in de Bibliotheek Dieren en via www.bibliotheekveluwezoom.nl/agenda.

Lees ook

Auto over de kop in centrum Rheden

RHEDEN – Op de Groenestraat in het centrum van Rheden is zondagochtend een auto over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.