Inschrijving Vael Ouwe geopend

DIEREN – Op zaterdag 15 juni wordt alweer voor de 43e keer de Vael Ouwe Toertocht verreden. Zowel de start als eindpunt is in Dieren. De tocht voert grotendeels over de Veluwe met als hoogtepunt de Posbank. Het spreekt voor zich dat hierbij de nodige hoogtemeters moeten worden overwonnen. Deze toertocht is door NTFU met vijf sterren beoordeeld. Inschrijven is nu al mogelijk voor 50, 100 en 160 kilometer. De laatste afstand telt mee voor het NTFU klimmersbrevet. Deelname is mogelijk voor zowel de recreatieve fietser als voor de prestatiegerichte fietser. Aanmelden kan via de website www.vaelouwe.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.