Home / Rheden-Regiobode / Inschrijving Vael Ouwe geopend

Inschrijving Vael Ouwe geopend

DIEREN – Op zaterdag 15 juni wordt alweer voor de 43e keer de Vael Ouwe Toertocht verreden. Zowel de start als eindpunt is in Dieren. De tocht voert grotendeels over de Veluwe met als hoogtepunt de Posbank. Het spreekt voor zich dat hierbij de nodige hoogtemeters moeten worden overwonnen. Deze toertocht is door NTFU met vijf sterren beoordeeld. Inschrijven is nu al mogelijk voor 50, 100 en 160 kilometer. De laatste afstand telt mee voor het NTFU klimmersbrevet. Deelname is mogelijk voor zowel de recreatieve fietser als voor de prestatiegerichte fietser. Aanmelden kan via de website www.vaelouwe.nl.

Lees ook

Jongerenraad Rozendaal

ROZENDAAL – De jongerenraad van de gemeente Rozendaal komt woensdag 19 mei bijeen. De gemeente …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.