Home / Belangrijk / Inschrijven Wintertrial Rotary Club Brummen Engelenburg

Inschrijven Wintertrial Rotary Club Brummen Engelenburg

BRUMMEN – Rotary Club Brummen Engelenburg houdt op 17 maart een wintertrial. “Er worden in de zomer al veel goede doelen-rally’s georganiseerd, waardoor wij de indruk kregen dat er een verzadiging aan het optreden was. Tijd dus voor wat anders”, aldus voorzitter Hans van Reen.

“De afgelopen jaren hebben we om de twee jaar met veel plezier een goede doelen-rally georganiseerd. We kregen daar veel positieve reacties op. Toch vonden we het tijd om wat anders te doen, omdat er in het voorjaar en zomer al veel rally’s zijn. Daarom hebben we een wintertrial bedacht”, gaat Van Reen enthousiast verder. Op dit moment zijn de leden van Rotary Club Brummen Engelenburg druk bezig met het organiseren van deze wintertrial.
Op zondag 17 maart starten de deelnemers in de ochtend vanaf een mooie locatie in Brummen. Via harde en (veel) onverharde wegen gaat de tocht door het afwisselende landschap in de regio. De route wordt uitgezet op basis van het bol-pijl systeem waarvoor de deelnemers een routeboek meekrijgen. Deze route is geschikt voor alle type auto’s, echter de deelnemers moeten rekening houden met winterse omstandigheden op de onverharde wegen.

Halverwege de trip, op de pauzelocatie, is een extra special stage voor 4×4 deelnemers is. “Blij zijn we met de bijdrage die het Riwald Dakar team levert. Op dit moment rijden zij deze rally. Op 17 maart zijn ze bij ons,” vertelt Van Reen vol trots. De goede doelen waarvoor Rotary Club Brummen Engelenburg de wintertrial organiseert en geld ophaalt zijn de Cliniclowns en TOP-fonds. Inschrijven kan alvast via www.wintertrialrcbe.nl, voor vragen kunnen belangstellenden mailen met info@wintertrial.nl.

www.rotary.nl/brummenengelenburg

Lees ook

Lotenverkoop Schaapscheerdersfeest

LOENEN – Ook in 2021 gaat het Schaapscheerdersfeest in Loenen niet door. Omdat het volgend …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.