Home / Rheden-Regiobode / Inschrijven darttoernooi in De Oase

Inschrijven darttoernooi in De Oase

DIEREN – In de Oase in Dieren vindt zaterdag 9 februari weer een darttoernooi plaats voor mensen met een beperking. Het toernooi start met een poulesysteem, waarna een winnaars- en verliezersronde wordt gespeeld. Daarnaast is er een TacTics-competitie voor deelnemers met een zwaardere beperking. Aanmelden kan tot 5 februari bij De Oase of bij Tonet van Zeist via ceasarensven@gmail.com. De Oase is op 9 februari vanaf 12.00 uur open, tot 12.30 uur is inschrijving mogelijk en het toernooi start om 13.00 uur. Deelname kost 5 euro.

Lees ook

Auto over de kop in centrum Rheden

RHEDEN – Op de Groenestraat in het centrum van Rheden is zondagochtend een auto over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.