Home / Rheden-Regiobode / Inloopavond Soerens Archief over Hotel Laag-Soeren

Inloopavond Soerens Archief over Hotel Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – Het Soerens Archief verzorgt dinsdag 19 februari tussen 19.30 en 21.00 uur een inloopavond in ‘t Sprengenhus in Laag-Soeren. Het onderwerp is dit keer Hotel Laag-Soeren.

Hotel Laag-Soeren, of in de volksmond Hotel Dullemond, was een begrip in Laag-Soeren en omgeving. Omringd door bomen en met een schitterende vijver, was de locatie uniek. Zwanen in de vijver maakten het plaatje volmaakt.
Bezoekers kunnen tijdens de inloopavond filmpjes en foto’s bekijken van het hotel in vervlogen jaren. Het hotel wordt in de nodige boeken beschreven. Ook die liggen ter inzage klaar. Daarnaast is er een zogenoemd Historisch Tafelkleed waar met behulp van een iPad meer informatie wordt gegeven over het hotel, maar ook andere bijzondere plekken in Laag-Soeren. Samen met leden van het Soerens Archief en de andere bezoekers kunnen ‘mooie verhalen’ worden opgehaald over Hotel Laag-Soeren en het dorp.

Lees ook

Fietser geschept door auto in Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – Op de kruising van de Badhuislaan met de Harderwijkerweg in Laag-Soeren heeft woensdagavond …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.