Home / Rheden-Regiobode / Informatiemarkt over autisme

Informatiemarkt over autisme

DIEREN – Het Auticafé Dieren zoekt organisaties, professioneel of vrijwillig, die willen deelnemen aan een informatiemarkt over autisme. Deze markt vindt plaats op zaterdag 6 april van 13.30 tot 17.00 uur in het Duynhuis aan de Van der Duyn van Maasdamstraat 63 in Dieren.
De markt verstrekt informatie aan mensen met het Autisme Spectrum Stoornis of hun naasten. Informatie over ASS en over organisaties die op enige manier een aanbod hebben voor mensen met ASS. In het Duynhuis is naast een informatiemarkt een aparte zaal met ruimte voor korte groepspresentaties (maximaal 5). Verder is er een zaal waar informatiefilms spelen over autisme.
Organisaties die willen meewerken aan de markt, kunnen mailen naar auticafe.dieren@gmail.com. Wifi en stroom is in alle ruimten beschikbaar. “Een leuke bijkomstigheid van deelname is dat organisaties / verenigingen elkaar leren kennen en zo hun netwerk uitbreiden”, aldus de organisatie.

Lees ook

Rozendaal zoekt nieuwe kinderburgmeester

ROZENDAAL – De gemeente Rozendaal is op zoek naar een nieuwe kinderburgermeester. Jongens en meisjes …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.