Home / Brummen-Regiobode / Informatiedag Herenboerderij

Informatiedag Herenboerderij

LOENEN – Zaterdag 23 februari is er tussen 10.00 en 13.00 uur weer een informatiebijeenkomst over de Herenboerderij in Loenen. Deze vindt plaats op de Groote Modderkolk, waar de herenboerderij ook moet komen. Een coöperatie van honderdvijftig tot tweehonderd leden huurt een boer in en zorgt zo zelf voor verse groenten, fruit, vlees en eieren. Er zijn al veel aanmeldingen binnen, maar er zijn nog meer gezinnen nodig om te kunnen starten met de Herenboerderij. Nieuwe belangstellenden zijn zaterdag tussen 10.00 en 11.00 uur welkom voor een uitleg over het concept. Tussen 11.00 en 13.00 uur worden rondleidingen gegeven en wordt het concept-ontwerp verder toegelicht. Ook wordt de intentieverklaring besproken. Neem voor informatie en aanmelding contact op via grootemodderkolk@herenboeren.nl.

Lees ook

Lotenverkoop Schaapscheerdersfeest

LOENEN – Ook in 2021 gaat het Schaapscheerdersfeest in Loenen niet door. Omdat het volgend …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.