Informatiebijeenkomst over Herenboerderij

LOENEN – Dinsdag 5 februari is er op het erf van de Groote Modderkolk in Loenen weer een informatieavond voor iedereen die meer wil weten over de op te richten Herenboerderij. De bijeenkomst begint om 20.00 uur.

“De bekendheid en het enthousiasme voor de oprichting van een Herenboerderij in Loenen neemt steeds meer toe!”, meldt de initiatiefgroep enthousiast. “Ook de provincie, gemeentes en maatschappelijke organisaties in de regio raken op de hoogte en het initiatief wordt met enthousiasme begroet.”
Tijdens de tweede kick off-bijeenkomst op zaterdag 12 januari hebben veel aspirant herenboeren en -boerinnen een intentieverklaring getekend om deel te gaan nemen in het coöperatieve project. Samen willen zij een boerderij opzetten op de Groote Modderkolk. Een professionele boer doet het werk, de leden-herenboeren van de coöperatie delen de kosten en genieten van de opbrengst van de boerderij.

Er zijn honderdvijftig huishoudens nodig om te kunnen starten. Belangstellenden die meer informatie willen, zijn dinsdag 5 februari welkom op een informatiebijeenkomst, vanaf 20.00 uur op de Groote Modderkolk in Loenen. Op zaterdag 23 februari is er van 11.00 tot 13.00 uur weer een kick off-morgen. Om 10.00 uur wordt nogmaals een korte uitleg gegeven.

grootemodderkolk.herenboeren.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.