Home / Doesburg-Regiobode / Imoyazang en gedichten

Imoyazang en gedichten

HOOG-KEPPEL – Mieke Dado verzorgt zondag 10 februari een bijzonder programma in de Dorpskerk in Hoog-Keppel. Het publiek kan genieten van ‘de helende klanken’ van imoyazang, afgewisseld met door Mieke geschreven gedichten. Imoyazang is een meditatieve zang. “Geboren in het moment en afgestemd op de energie van de plek en de mensen”, aldus Mieke. De inspiratie voor haar gedichten haalt ze uit ‘de dans die leven heet’. Het programma begint om 14.45 uur. De entree bedraagt 12,50 euro. Aanmelden is gewenst en kan bij Mieke Dado via tel. 0313-785214 of via de link Contact op www.vinaya.nl

Lees ook

Energieloket Zevenaar open voor vragen

GEM.ZEVENAAR – Inwoners van de gemeente Zevenaar kunnen via het Energieloket Zevenaar gratis hun vragen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.