Home / Doesburg-Regiobode / Ik vind: IK DOEsburg

Ik vind: IK DOEsburg

De hoofdstad kreeg internationale bekendheid door twee woorden: I Amsterdam. Die slogan is nu beëindigd.
Nu kan Doesburg nieuwe promotiekansen krijgen met de slogan IK DOEsburg. Ook een stad waar veel te doen is. Geen Engelse versie voor die Nederlandse stad in de Achterhoek. Tenzij Doesburg wil mikken op de komst van Aziaten en Zuid-Amerikanen.

Jaap van Ommen,
Doesburg

Lees ook

Energieloket Zevenaar open voor vragen

GEM.ZEVENAAR – Inwoners van de gemeente Zevenaar kunnen via het Energieloket Zevenaar gratis hun vragen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.