Home / Rheden-Regiobode / Hutspot in de Poort

Hutspot in de Poort

VELP – Vrijwilligers van Buurthuis de Poort nodigen iedereen weer van harte uit om gezellig samen te eten op woensdag 20 februari. Vanaf 17.00 uur staat er weer een lekkere maaltijd klaar. Deze keer bereiden de vrijwillige koks van het Velpsch Maal een winterse maaltijd, hutspot met hachee met vooraf een heerlijke groentebouillon. Mensen die willen mee-eten, kunnen zich tot uiterlijk maandag 18 februari, 12.00 uur inschrijven en betalen bij de beheerder, Marten Zweers. De maaltijd kost 4,50 euro per persoon of 12,50 euro voor een gezin van vier. Speciale wensen (allergie of een dieet) kunnen worden doorgegeven bij aanmelding. Buurthuis de Poort is te vinden aan de Heeckerenstraat 201 in Velp.

www.buurthuisdepoort.nl

Lees ook

Jongerenraad Rozendaal

ROZENDAAL – De jongerenraad van de gemeente Rozendaal komt woensdag 19 mei bijeen. De gemeente …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.