Home / Brummen-Regiobode / Huldiging trouwe leden Vrouwen van NU

Huldiging trouwe leden Vrouwen van NU

BRUMMEN – Tijdens de jaarvergadering van de Brummense afdeling van de Vrouwen van Nu afgelopen woensdag 13 februari zijn negen dames gehuldigd omdat zij al jarenlang lid zijn. Ook werden drie dames benoemd tot erelid omdat zij al 60 jaar of langer lid zijn.

Willy Achterkamp, Olga Homan, Hilly Nijstad, Janny Dwars, Ineke Ram en Rietje Wechgelaer zijn 25 jaar lid. Corrie Breukink 40 jaar. Wil Hengeveld 55 jaar en Alie Schoonman 60 jaar. Tot ereleden zijn benoemd: Alie Schoonman voor 60 jaar lidmaatschap, Erna Nijhof is al 63 jaar lid en Dinie Gerritsen 68 jaar. De dames ontvingen een bloemetje en een geborduurde handdoek met hun naam, het aantal jaren dat zij lid zijn en de vermelding Vrouwen van Nu, afdeling Brummen. De dames die erelid werden ontvingen ook een ingelijste oorkonde. Willy Achterkamp was niet aanwezig; zij staat daarom niet op de foto.
De afdeling is heel blij met haar trouwe leden, maar verwelkomt ook regelmatig nieuwe leden. De dames komen geregeld naar de maandelijkse ledenavonden. Daar wordt steeds een andere spreker voor uitgenodigd. Veel dames zijn ook actief in de diverse interessegroepen zoals wandelen, handwerken, breien, quilten tuingroep, leeskringen en bij excursies en workshops.

vrouwenvannubrummen@gmail.com

Lees ook

Lotenverkoop Schaapscheerdersfeest

LOENEN – Ook in 2021 gaat het Schaapscheerdersfeest in Loenen niet door. Omdat het volgend …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.