Home / Rheden-Regiobode / Hortus Aquatilis over Zuid-Amerika

Hortus Aquatilis over Zuid-Amerika

DIEREN – Aquariumvereniging Hortus Aquatilis in Dieren houdt op dinsdag 5 maart een bijeenkomst in De Oase over Zuid-Amerika. Jan en Margie van der Heijden komen dan aan de hand van foto’s en filmbeelden vertellen over het werelddeel. Van Paramaribo tot Pingpe, overal leven dieren onder water. Die zijn in hun natuurlijke habitat te bewonderen, maar ook vogels, hagedissen en amfibieën passeren de revue. De bijeenkomst begint om 20.00 uur, de entree is gratis.

Lees ook

Rozendaal zoekt nieuwe kinderburgmeester

ROZENDAAL – De gemeente Rozendaal is op zoek naar een nieuwe kinderburgermeester. Jongens en meisjes …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.