Home / Brummen-Regiobode / Hoge Veluwe Winterwandeling

Hoge Veluwe Winterwandeling

HOENDERLOO – Een natuurgids van Park de Hoge Veluwe verzorgt zondag 24 februari een winterwandeling. Deze vindt plaats in de avondschemering, waardoor er een grote kans is om wild te zien. Er wordt gewandeld in een deel van het Park dat wat verder van het centrumgebied af ligt, waardoor andere landschappen worden bezocht. Deelname aan de wandeling kost 3 euro, exclusief entree tot het Park (9,95 euro voor volwassenen). Reserveren is verplicht en kan via www.hogeveluwe.nl.

Lees ook

Inwoners kunnen zonnepanelen kopen op manegedak

BRUMMEN – Inwoners van de gemeente Brummen en omgeving kunnen nu investeren in zonnepanelen op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.