Historische wandeling op landgoed Biljoen

VELP – De boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen begeleidt op woensdag 6 februari een wandeling op landgoed Biljoen in Velp. Normaal gesproken is de achterkant van het kasteel niet te bezoeken, maar tijdens deze wandeling wordt een uitzondering gemaakt. De boswachter neemt de wandelaars mee door bossen en lanen, langs beken, weilanden en mooie vergezichten. Onderweg besteedt hij aandacht aan de historie van het landgoed, het belang van de beek en vertelt hij over de huidige ontwikkelingen. Het kasteel zelf zal niet bezocht worden. De wandeling start om 13.30 uur bij NS-station Velp en duurt maximaal twee uur. Deelname kost 5 euro, kinderen van vier tot en met twaalf jaar betalen 2,50 euro en donateurs mogen gratis mee. Reserveren is noodzakelijk en kan via www.glk.nl/activiteiten. Meer informatie is verkrijgbaar bij Gerard van Kerkhoff, tel. 06-23218416 of Dirk van der Plaat, tel 06-28849331.

Foto: Geldersch Landschap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.