Home / Brummen-Regiobode / Historisch Loenen op ruilbeurs

Historisch Loenen op ruilbeurs

APELDOORN – Stichting Historie Loenen zal op zaterdag 16 februari een verzameling oude gebruiksvoorwerpen tonen op de boeken- en ruilbeurs in het Denksportcentrum in Apeldoorn. Ook is er een fototentoonstelling met afbeeldingen van (oude) winkels en bedrijven buiten het centrum van Apeldoorn. Ook worden oude films getoond en is er een ‘zoektafel’ met veel foto’s waarvan de herkomst nog niet bekend is. De beurs vindt plaats aan de Dubbelbeek 24 en is van 11.00 tot 16.00 uur.

Lees ook

Zomermarkt in Eerbeek

EERBEEK – De zomermarkten in Eerbeek zijn weer van start gegaan. Tot en met 13 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.