Home / Doesburg-Regiobode / Het ambacht van de schilderkunst

Het ambacht van de schilderkunst

DREMPT – Atelier Galerie en Monument De Witte Hemel in Drempt heeft de intentie opgevat het ambacht terug te brengen in de schilderkunst. Vakdocenten en professioneel kunstenaars gaan dagcursussen verzorgen aan gemotiveerde amateurs en (semi)professionals. Ze geven meer inzicht in de techniek van het schilderen. Elke lesdag staat een ander thema centraal, zoals de huid, het licht van Rembrandt, het landschap, dierenportretten, stillevens, compositie en ga zo maar door. De dag begin steeds met een ontvangst om 10.00 uur, waarna er van 11.00 tot 17.00 uur wordt gewerkt. Koffie en thee en een boerenlunch zijn inbegrepen.

www.atelierdewittehemel.nl

Lees ook

Energieloket Zevenaar open voor vragen

GEM.ZEVENAAR – Inwoners van de gemeente Zevenaar kunnen via het Energieloket Zevenaar gratis hun vragen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.