Home / Doesburg-Regiobode / Hessenbad zoekt lifeguards

Hessenbad zoekt lifeguards

HOOG-KEPPEL – Het Hesenbad in Hoog-Keppel is voor komend seizoen op zoek naar mensen die als lifeguard aan de slag willen en daarvoor de cursus lifeguard/toezichthouder willen volgen. Deelnemers aan de cursus leren alles op het gebied van veiligheid, hygiëne, toezicht en hulpverlening. De minimale leeftijd is 16 jaar en een redelijke zwemvaardigheid is belangrijk. Mensen die interesse hebben en over wat vrije tijd beschikken, kunnen zich melden bij een van de bestuursleden. Naast lifequards is het zwembad ook nog op zoek naar vrijwilligers voor de techniek, kiosk, kassa en schoonmaak.

Simone Snelder, tel. 06-82002889

René Meulenbeek, tel. 06-83844819

Lees ook

Energieloket Zevenaar open voor vragen

GEM.ZEVENAAR – Inwoners van de gemeente Zevenaar kunnen via het Energieloket Zevenaar gratis hun vragen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.