Home / Brummen-Regiobode / Groep 3 het P@rk krijgt letterdiploma

Groep 3 het P@rk krijgt letterdiploma

BRUMMEN – De kinderen uit groep 3 van kindercentrum Het P@rk in Brummen zijn er trots op dat zij alle letters van het alfabet kennen. Zij hebben onlangs hun letterdiploma gekregen.

Vanaf de zomervakantie hebben de kinderen heel hard gewerkt. Nu kennen ze alle letters van het alfabet en daarom was het tijd voor het letterfeest. In de ochtend hebben zij samen mooie letterslingers gemaakt om hun lokaal te versieren. Later op de ochtend bakten ze heerlijke letterkoekjes die ze verpakten in zelfgemaakte letterzakjes. Na de lunch deden alle kinderen, begeleid door de leerlingen van groep 8, een letterspeurtocht door de hele school. Dit was natuurlijk geen probleem meer nu ze alle letters kenden. Om 14.00 uur kwamen de ouders van groep 3 binnen om bij de officiële uitreiking van het letterdiploma te zijn. Het was een geweldig feest.

Lees ook

Lotenverkoop Schaapscheerdersfeest

LOENEN – Ook in 2021 gaat het Schaapscheerdersfeest in Loenen niet door. Omdat het volgend …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.