Home / Rheden-Regiobode / Gratis schetsadviezen voor tuin

Gratis schetsadviezen voor tuin

SPANKEREN – Het is weer bijna lente, tijd om aan de slag te gaan in de tuin. Op 9 en 10 maart 2019 worden de tuinadviesdagen georganiseerd bij het grootste tuininspiratiepark van Nederland, De Tuinen van Appeltern. Tijdens deze dagen geeft Gebr. Rijneveld BV samen met tientallen andere Appeltern Tuinexperts gratis tuinadvies. Bezoekers worden op weg geholpen door één van de Appeltern Tuinexperts. Er hoeft alleen entree voor toegang tot het park betaald te worden. Tot uiterlijk 8 maart tot 10.00 uur kan er via www.appeltern.nl aangemeld worden voor een gratis schetsadvies.

Lees ook

Kasteel en park Rosendael hoopt in mei te openen

ROZENDAAL – Maandenlang zijn kasteel en park Rosendael gesloten geweest voor publiek, maar nu is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.