Home / Doesburg-Regiobode / Gezellige muzikale avond met Sessions

Gezellige muzikale avond met Sessions

DREMPT – Zaterdag 2 maart is het genieten van verschillende soorten klanken in de Sint Joriskerk in Drempt met een concert van Sessions. De organisatie is in handen van de Protestantse Gemeente Drempt en Oldenkeppel. De leden van Sessions laten zich beïnvloeden door pop, jazz, folk en klassiek. Zo ontstaat ‘een veelzijdig en verrassend klankbeeld’ van liederen uit het liedboek. De muzikanten gaan improviseren en arrangeren, ieder vanuit hun eigen muzikale achtergrond en ‘comfortzone’. De avond begint om 20.00 uur, na afloop is er gelegenheid om een hapje of drankje te nuttigen.

www.liedboeksessions.nl

Lees ook

Energieloket Zevenaar open voor vragen

GEM.ZEVENAAR – Inwoners van de gemeente Zevenaar kunnen via het Energieloket Zevenaar gratis hun vragen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.