Home / Brummen-Regiobode / Gezellig 55+ carnaval bij de Korenmolen

Gezellig 55+ carnaval bij de Korenmolen

EERBEEK – Zondag 17 februari vond het jaarlijkse 55 + carnaval in Eerbeek plaats. Deze middag was speciaal voor senioren vanaf 55 jaar en mindervaliden. Al vroeg kwamen bezoekers binnen om een goed plekje te vinden.

Om 14.11 uur begon het feest met de opening door President Marco en de binnenkomst van de Hoogheden en alle andere hoogheden van de Dwarsliggers. Na het zingen van het lijflied, die door velen werd meegezongen, kon het feest beginnen.
De invulling van de middag was iets anders dan andere jaren, maar er was nog steeds een gevarieerd programma met optredens van volkszanger Tonnie. De Oud Prinsen verzorgden een medley van oude carnavalskrakers met onder andere Sugar Lee Hooper en de Havenzangers. Iedereen zong uit volle borst mee en waar mogelijk werd er gedanst of een polonaise gelopen. In plaats van een grote verloting werd er bingo gespeeld. Ook werd er een prijs uitegereikt voor de best verklede 55-plusser.
De Dwarsliggers kijken tevreden terug op een geslaagde middag. Alle foto’s zijn te vinden op www.cvdedwarsliggers.com.

Lees ook

Baader langer sponsor van Sportclub Doesburg

DOESBURG – Baader, voorheen Linco Food Systems, gevestigd aan de Broekhuizenweg in Doesburg, heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.