Gezamenlijke netwerkavond voor ondernemers

LOENEN – De Loenense Ondernemersvereniging Lomivé vindt dat het jaar 2019 in Loenen goed is begonnen met diverse bijeenkomsten en activiteiten. Mooie initiatieven, zoals het Zonnedorp, waar op dit moment door meerdere partijen een definitieve vorm aan gegeven wordt.

Er komen volgens Lomivé-voorzitter Robert Bonder alweer vele initiatieven voor het nieuwe jaar boven borrelen. Hiervoor staan ook al meerdere afspraken in de planning.
Voor de ondernemers die aangesloten zijn bij Lomivé is er op 14 februari een gezamenlijke netwerkavond met omliggende ondernemersverenigingen en gesteund door de gemeenten Voorst en Apeldoorn. De avond wordt geopend met een buffet. Daarna komt Berthold Gunster aan het woord, bekend van JaMaar, Omdenken. Tot slot wordt er geborreld.
Bij Spar Bonder is nog tot eind maart een tentoonstelling te zien vanuit Archeologie Apeldoorn. De expositie maakt deel uit van een serie van activiteiten over de middeleeuwse ijzerproductie op de Veluwe. De serie begon in september in Epe, was in oktober met de Nationale Archeologiedagen te zien in Apeldoorn en nu bij de Spar in Loenen. Vanaf half maart is er een grotere tentoonstelling in het CODA Museum in Apeldoorn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.