Getuigen gezocht aanrijding Missetstraat Doetinchem

DOETINCHEM – Op dinsdagmiddag 29 januari 2019 heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Missetstraat in Doetinchem, ter hoogte van de molen voor Het Brewinc. Een kleine grijze auto is achter op een witte Volkswagen Caddy taxi van TCR gereden. “Aanvankelijk leek er niets aan de hand, maar afgelopen vrijdag bleek onze passagier toch letsel te hebben opgelopen. Is er iemand getuige geweest van dit voorval en zou de eigenaar van de grijze auto (een blonde mevrouw van rond de 30 jaar) zich alsnog willen melden?”, vraagt TCR. Deze mensen worden verzocht zich te melden via tel. 088-3535400 of info@tcr.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.