Home / Doesburg-Regiobode / Getuigen gezocht aanrijding Missetstraat Doetinchem

Getuigen gezocht aanrijding Missetstraat Doetinchem

DOETINCHEM – Op dinsdagmiddag 29 januari 2019 heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Missetstraat in Doetinchem, ter hoogte van de molen voor Het Brewinc. Een kleine grijze auto is achter op een witte Volkswagen Caddy taxi van TCR gereden. “Aanvankelijk leek er niets aan de hand, maar afgelopen vrijdag bleek onze passagier toch letsel te hebben opgelopen. Is er iemand getuige geweest van dit voorval en zou de eigenaar van de grijze auto (een blonde mevrouw van rond de 30 jaar) zich alsnog willen melden?”, vraagt TCR. Deze mensen worden verzocht zich te melden via tel. 088-3535400 of info@tcr.nl.

Lees ook

Baader langer sponsor van Sportclub Doesburg

DOESBURG – Baader, voorheen Linco Food Systems, gevestigd aan de Broekhuizenweg in Doesburg, heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.