Home / Nieuws / Geslaagde Ridderslag in Rheden

Geslaagde Ridderslag in Rheden

RHEDEN – Afgelopen zaterdag hield carnavalsvereniging de De Heiknüüters de Ridderslag. Veel belangstellenden wisten het evenement te vinden. Vanaf 15.00 uur verzamelden veel ridders, het prinsenpaar, de dans- en minigarde en leden van vereniging zich. Gezamenlijk met de March & Showband uit Rheden werd er naar het huis van de nieuwe ridder Dick Jurriëns gegaan. Weer terug op het Mr. B. van Leeuwenplein werd de nieuwe Ridder door Joop Teunissen toegesproken onder het wakend oog van de Rhedense leeuw en werd nog eens samengevat waarom juist hij deze titel verdiende. Joop memoreerde aan het mooie weer en trok de conclusie dat een ieder kreeg wat hij verdiende. Na zijn mooie woorden kreeg de heer Kees Staats de microfoon om de ceremonie uit te voeren. In de zaal van Ons Huis was er daarna gelegenheid om de Ridder en zijn vrouw te feliciteren en om onder het genot van een drankje nog even na te praten over weer een geslaagde Ridderslag.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Riool is geen afvalputje

BRUMMEN – Het rioolputje is niet bedoeld om afval in te gooien. Om dat duidelijk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.