Geslaagd darttoernooi bij Sportclub Brummen

BRUMMEN – Sportclub Brummen kijkt terug op een geslaagde eerste editie van het Hazenberg Darts Koppeltoernooi. De wisseltrofee ging naar Martin Prins en Harry van Wijk.

De eerste pijl van het darttoernooi werd gegooid op vrijdag 25 januari, om klokslag 20.00 uur. Onder het toeziend oog van een groot publiek werd er door 36 koppels gestreden om de wisseltrofee. Een kleine week voorafgaand aan het toernooi vond de loting plaats via een ‘live stream’ op Facebook. Er werden acht poules gevormd, bestaande uit vier of vijf teams.
De strijd was groot en het fanatisme spatte er vanaf. Alle teams deden hun uiterste best om bij de beste twee te eindigen in de poulefase om de zogenaamde winnaarsronde te bereiken, de nummers drie en vier mochten verder in de verliezersronde.
De finale van de verliezersronde werd gewonnen door Jenne Sloot en Gijs van der Boom. Met een vrij eenvoudige overwinning van 3-1 mocht het koppel Martin Prins en Harry van Wijk zich de grote winnaar van de avond noemen. Deze twee mogen een jaar lang genieten van de welverdiende wisseltrofee. De hoogste uitgooi van de avond werd genoteerd op 129. Er werden enkele gesponsorde prijzen uitgereikt, waarna een prachtige dartavond, vol spanning en sensatie, met een drankje werd afgesloten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.