Home / Brummen-Regiobode / G-Toppers Loenermark wagen zich op tennisbaan

G-Toppers Loenermark wagen zich op tennisbaan

LOENEN – Voetbalvereniging Loenermark uit Loenen heeft een mooi cadeau gekregen voor haar negentigste verjaardag. De Loenense Tennisclub (LTC) bood alle teams een gratis tennisclinic aan. Onlangs was het de beurt aan de G-voetballers.

De dames en heren van het G-team waren gelijk enthousiast over het aanbod van de tennissers en hebben op zaterdag 19 januari met veel plezier deelgenomen aan een actieve clinic. Het was berekoud, maar wat hebben ze een plezier gehad.
De clinic werd gestart met een gezamenlijke warming-up. Daarna werden tennisballen uit een ballenkanon gelanceerd, zodat de deelnemers konden laten zien dat het met het balgevoel wel goed zit en ze ook prima een balletje konden slaan. Als belsuit van de clinic werd er tegen elkaar getennist en dat ging erg goed. Tot opluchting van Loenermark hebben alle spelers wel besloten te blijven voetballen, dat vonden ze toch net even iets leuker.
De clinic werd afgerond met een gezamenlijke lunch. De voetballers hebben de tennisclub uitgenodigd om eens een keer een wedstrijdje te komen voetballen.

Lees ook

Kinderen van Herman Riewald zetten oorlogsmuseum in Doesburg voort

DOESBURG – Afgelopen februari overleed Herman Riewald. De Doesburger was de oprichter van Oorlogsmuseum de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.