Home / Belangrijk / Fotodag van Stichting Historie Loenen

Fotodag van Stichting Historie Loenen

LOENEN – Het bestuur van de Stichting Historie Loenen kreeg veel verzoeken om nogmaals een fotodag te houden. Dit gebeurt dan ook op zondag 10 februari in de Bruisbeek.

De Stichting Historie Loenen heeft in de korte tijd van haar bestaan al veel historisch fotomateriaal verzameld en deze tentoongesteld. In vele gezinnen kwam uit oude schoenendozen en albums mooie foto’s te voorschijn. Vaak waren de namen van de personen op de foto’s al bekend, maar regelmatig komt het voor dat een aantal namen ontbreekt. Jan Janssen en zijn mannen streven er naar om alles (zoveel mogelijk) compleet te hebben.
Het is de stichting gebleken dat een fotodag veel informatie oplevert. Al een paar keer organiseerde de stichting zo’n dag en telkens was dit een groot succes. Daarom is de Bruisbeek zondag 10 februari opnieuw ingericht voor de historie van Loenen. Het thema van van de dag is dit keer Weet ie wie dat is? Op borden in de zaal zijn veel foto’s te zien, vaak vergezeld van vragen. Jan Janssen en Henk Slief laten ook met een beamer veel oude Loenense ansichten en foto’s zien en vragen dan reacties uit de zaal.
Wie oude Loenense (familie)foto’s heeft, kan deze ook hier inleveren. De Bruisbeek is deze dag geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Omdat er voor deze middag kosten worden gemaakt, wordt een entreeprijs van 2 euro gevraagd.

Foto: Stichting Historie vraagt: Weet ie wie dit oude Loenense vrouwtje is?

Lees ook

Jubileum Wereldwinkel Beekbergen

BEEKBERGEN – Wereldwinkel Beekbergen bestaat 35 jaar en daar wordt nog tot en met 16 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.