Home / Rheden-Regiobode / Food Valley Havo Profielwerkstukprijs

Food Valley Havo Profielwerkstukprijs

VELP – Havo-leerlingen die een profielwerkstuk hebben geschreven binnen het thema Groen en Gezond kunnen een prijs winnen bij de wedstrijd Food Valley Havo Profielwerkstukprijs. De drie hogescholen van het Food Valley Scholennetwerk, Aeres Hogeschool Wageningen, Christelijke Hogeschool Ede en Van Hall Larenstein, loven een prijs uit voor het beste havo-profielwerkstuk over een onderwerp als bijvoorbeeld plant, dier, duurzaamheid, leefomgeving, voeding of gezondheid. Elke havist die tussen 1 maart 2018 en 8 maart 2019 een profielwerkstuk heeft gemaakt binnen het thema Groen en Gezond, kan zijn of haar werkstuk voor 8 maart insturen en kans maken op één van de drie mooie geldprijzen. Het werkstuk mag alleen of samen met anderen gemaakt zijn. Deelname aan de wedstrijd staat open voor alle havo-profielen en voor deelnemers uit het hele land.

www.hvhl.nl/profielwerkstuk

Lees ook

Kasteel en park Rosendael hoopt in mei te openen

ROZENDAAL – Maandenlang zijn kasteel en park Rosendael gesloten geweest voor publiek, maar nu is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.