Home / Rheden-Regiobode / FNV helpt bij aangifte belasting

FNV helpt bij aangifte belasting

RHEDEN – In maart en april is het weer tijd om belastingaangifte te doen. De FNV kan hierbij helpen, maar voor de leden in de gemeente Rheden is er het één en ander veranderd. De invulpunten Dieren, Rheden en Velp zijn samengevoegd tot één invulpunt, namelijk het Dorpshuis Willem de Zwijger in Rheden. Ook het maken van een afspraak is gewijzigd. Dit gaat niet meer via de gebruikelijke telefoonnummers, maar via een centraal nummer: tel. 088 – 3680368. Een afspraak maken kan ook online via www.afspraakmakenfnv.nl. De FNV herinnert mensen eraan hun machtigingscode mee te nemen bij het invullen.

Lees ook

Jongerenraad Rozendaal

ROZENDAAL – De jongerenraad van de gemeente Rozendaal komt woensdag 19 mei bijeen. De gemeente …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.