Home / Doesburg-Regiobode / Floor Gerritsma signeert in Doesburg

Floor Gerritsma signeert in Doesburg

DOESBURG – Floor Gerritsma (1973) signeert zaterdag 25 mei, in het kader van Bookstore Day 2019, bij Boek & Buro in Doesburg. Ze is hier vanaf 15.30 uur aanwezig. Haar laatste boek is getiteld ‘De doe-het-zelf-retraite’. Het gaat over Roos, een vrouw die halsoverkop haar dagelijks leven ontvlucht. Even een weekje uitblazen in Portugal. Alleen. Zonder man, zonder kinderen. Algauw komen de vragen op haar af, over haar gezin en haarzelf. ‘De doe-het-zelf-retraite’ is een ontwapenend verhaal over moed, alleen zijn, zoeken naar jezelf, en naar liefde. Met voldoende zelfinzicht en zelfspot weet Roos de weg naar zichzelf en naar huis terug te vinden.

Lees ook

Energieloket Zevenaar open voor vragen

GEM.ZEVENAAR – Inwoners van de gemeente Zevenaar kunnen via het Energieloket Zevenaar gratis hun vragen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.