Home / Rheden-Regiobode / Film Moonlight in Dorpskerk Rheden

Film Moonlight in Dorpskerk Rheden

RHEDEN – De film Moonlight wordt op vrijdag 22 februari om 20.15 uur vertoond in de Dorpskerk van Rheden. Deze film heeft talloze nominaties in de wacht gesleept en kreeg onder meer een Oscar en een Golden Globe voor beste film.

De film gaat over drie fases uit het leven van Chiron, een homoseksuele zwarte jongen die opgroeit in één van de ruigste buurten van Miami. De kijker ziet hem als kind, tiener en volwassene worstelen met zijn geaardheid, zijn mannelijkheid en zijn drugsverslaafde moeder. De introverte jongeman heeft het moeilijk een plaats in de wereld te vinden en alleen zijn vriend Kevin biedt hem enige troost. Enig rolmodel in zijn jonge leven is de man die zich uiteindelijk over hem ontfermt: drugsdealer Juan. Het is een aangrijpend en prachtig gefilmd portret.
De toegang tot de film is gratis. Een kop koffie of thee met een koekje staat voor de bezoekers klaar.

Lees ook

Rozendaal zoekt nieuwe kinderburgmeester

ROZENDAAL – De gemeente Rozendaal is op zoek naar een nieuwe kinderburgermeester. Jongens en meisjes …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.