Home / Doesburg-Regiobode / Feestelijke opening MKC Anne Frank

Feestelijke opening MKC Anne Frank

DOESBURG – Na maanden van breken, bouwen en verbouwen, aanpassen en schilderen, is het Montessori Kind Centrum Anne Frank in Doesburg nu af. De oude Anne Frank Montessorischool is uitgebreid met een peuterspeelzaal, een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang van Puck&Co. Dat moet natuurlijk gevierd worden. Vrijdag 22 februari wordt MKC Anne Frank officieel geopend, om 15.00 uur. Iedereen is welkom om deze feestelijke gebeurtenis bij te wonen. Tussen 15.00 en 16.30 uur is er live-muziek en hebben belangstellenden gelegenheid om het nieuwe gebouw te bekijken.

Lees ook

Dominee Chris Kors neemt afscheid van Doesburg

DOESBURG – Zondag 9 mei neemt dominee Chris Kors met zijn familie afscheid van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.