Home / Belangrijk / Feestelijke nieuwjaarsmiddag bij de Zonnebloem

Feestelijke nieuwjaarsmiddag bij de Zonnebloem

EERBEEK – Oliebollen, koffie, thee, drankjes, hapjes, sketchjes, liedjes: het was er allemaal op de feestelijke nieuwjaarsmiddag van de Zonnebloem Eerbeek en Hall. Alle gasten en vrijwilligers hebben in het Tjark Riks Centrum in Eerbeek genoten van het bij elkaar zijn en de gezellige sfeer.

Natuurlijk was er eerst een welkomstwoord voor de gasten door Sientje Ran, namens alle vrijwilligers. Daarbij informeerde zij de gasten ook over het heugelijke feit dat de landelijke Zonnebloem zeventig jaar geleden op 17 januari is opgericht. Dit betekent zeventig jaar aandacht door vrijwilligers voor mensen met een beperking. Vooral de bezoeken thuis bij de gasten zijn erg belangrijk, maar ook de activiteiten en een gezellige middag worden erg op prijs gesteld. De Zonnebloem hoopt daar ook nog jaren mee door te kunnen gaan.
Daarna wist h​​​et duo Eén en Ander iedereen goed op de lachspieren te werken met herkenbare humoristische sketches in het dialect, inclusief muzikale omlijsting. Nadat de laatste klanken van de muziek voorbij waren en alle gasten weer van eigen jas waren voorzien, werden ze door speciale vervoersvrijwilligers, weer netjes thuis gebracht.
Wie ook vrijwilliger wil worden bij de afdeling Eerbeek en Hall van de Zonnebloem, kan contact opnemen met Marianne Dreijer-Hamer via mdreijer@hetnet.nl.

Lees ook

Jubileum Wereldwinkel Beekbergen

BEEKBERGEN – Wereldwinkel Beekbergen bestaat 35 jaar en daar wordt nog tot en met 16 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.