Home / Belangrijk / Expositie Fotoclub FODO

Expositie Fotoclub FODO

DOESBURG – Onder begeleiding van professioneel fotograaf Wilco Dragt heeft een aantal leden van Fotoclub FODO uit Doesburg een mentoraat ‘lange sluitertijden’ gevolgd. De resultaten zijn zondag 3 februari van 12.00 tot 17.00 uur te zien tijdens een expositie in De Waag. Eén van de grootste problemen voor een fotograaf is dat dynamiek of beweging niet vast te leggen is. De fotografie geeft een plat, stilstaand plaatje, waarin alles wat beweegt, wordt bevroren. Door het werken met langere sluitertijden beweegt een onderwerp echter tijdens de belichting en ontstaat onscherpte, een bewogen onderwerp. Dit wordt door de hersenen van de mens vertaald als beweging en daarmee is het mogelijk met een foto het gevoel van dynamiek over te brengen. De expositie is te zien op de bovenste etage van De Waag. Voor mindervaliden is de etage eveneens toegankelijk door de aanwezigheid van een lift.

Foto: Peter van Gessel

Lees ook

Baader langer sponsor van Sportclub Doesburg

DOESBURG – Baader, voorheen Linco Food Systems, gevestigd aan de Broekhuizenweg in Doesburg, heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.