Home / Rheden-Regiobode / Expo: Foto’s als verhaal

Expo: Foto’s als verhaal

RHEDEN – Begin februari 2019 studeerde Robin Zeilmaker (36 jaar) af aan de fotovakschool. Voor zijn foto’s kreeg hij het predicaat ‘uitstekend ‘. Robin is geboren en getogen Rhedenaar. Centraal in de portretten, de foto’s die hij maakte voor zijn afstudeerproject, staat de persoon van Jezus. De gemaakte portretten, foto’s van Jezus zijn een expressie van Robin Zeilmakers eigen levensweg en de weg van Jezus. De afbeeldingen zijn ook een spiegelbeeld van onze samenleving en van kwetsbare mensen in die samenleving. Kwetsbaarheid is een centraal thema in dit afstudeerproject. Naast andere foto’s staan vijf portretten van Jezus in het middelpunt van deze expositie. Robin Zeilmaker zegt : “Ik had de oude stijl voor ogen, het licht dat Caravaggio gebruikte “. Het zijn foto’s die op hun beurt andere mensen uitnodigen hun verhaal te vertellen. In de dienst van zondag 3 maart 10.00 uur zijn ze voor het eerst te zien in de Dorpskerk van Rheden. Dit is de officiële start van de foto expositie. Vervolgens zijn ze te zien op zondag 10 en 17 maart na afloop van de kerkdienst en op zaterdag 9 en 16 maart 11.00 uur tot 15.00 uur is de kerk ook geopend voor deze expositie. Evenals op zondag 3 maart zal Robin Zeilmaker dan ook zelf aanwezig zijn.

Lees ook

Jongerenraad Rozendaal

ROZENDAAL – De jongerenraad van de gemeente Rozendaal komt woensdag 19 mei bijeen. De gemeente …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.