Home / Brummen-Regiobode / Energiecafé over energieneutraal wonen

Energiecafé over energieneutraal wonen

EERBEEK – Op woensdagavond 6 februari verzorgt BrummenEnergie een Energiecafé over energieneutraal wonen. Twee inwoners uit de gemeente Brummen vertellen over hun ervaringen met het verduurzamen van hun woningen.

Hoe kan ik het beste mijn huis isoleren om energie te sparen? En hoe krijg ik mijn huis van het gas af? Hoe word ik energieneutraal, of nog beter: hoe kom ik aan ‘nul op de meter’? Deze vragen staan op 6 februari centraal. Frank Kleijer heeft zijn vrijstaande woning in het buitengebied zo goed als van het gas af. Hij vertelt hoe hij dit heeft aangepakt. Bart Boerema vertelt over de energiebesparende maatregelen die hij genomen heeft voor zijn vrijstaande woning in het dorp Eerbeek.
Na deze inspirerende bijdragen geven de projectleiders van BrummenEnergie de laatste stand van zaken rondom hun zon- en windprojecten: Zonnepark Eerbeek aan de Doonweg, Zonnepark Elzenbos in Brummen en IJsselwind. Na de pauze handelt BrummenEnergie een aantal formele punten af tijdens de ALV, zoals het financieel jaarverslag 2018 en een bestuursverkiezing.
Iedereen die geïnteresseerd is in het thema is van harte welkom vanaf 19.30 uur in Plein Vijf in Brummen.

Lees ook

Brummense Bikkel voor Marilène, Livine en Ymkje

BRUMMEN – Marilène van Dopperen en Livine en Ymkje Inberg uit Brummen werden woensdag 12 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.