Home / Rheden-Regiobode / EHBO bij baby’s en kinderen

EHBO bij baby’s en kinderen

DIEREN – Het Rode Kruis afdeling Veluwezoom biedt donderdag 21 februari een eendaagse cursus EHBO bij baby’s en kinderen aan. Tijdens de cursus worden de meest voorkomende letsels bij baby’s en kinderen besproken, inclusief reanimatie en het gebruik van de AED. De dag duurt van 08.30 tot 17.30 uur. Deelnemers ontvangen na afloop een officieel en erkend Rode Kruis-certificaat en een naslagwerkje. De cursus wordt (deels) vergoed door de meeste ziektekostenverzekeringen. Aanmelden kan aan de Van Hogendorpstraat 10 in Dieren, via tel. 06-13440587 of door een e-mail te sturen naar lquint@rodekruis.nl.

Lees ook

Fietser geschept door auto in Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – Op de kruising van de Badhuislaan met de Harderwijkerweg in Laag-Soeren heeft woensdagavond …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.