Home / Rheden-Regiobode / Eenheid als medicijn

Eenheid als medicijn

DIEREN – De Bahá’í gemeenschap Oost Nederland houdt op maandag 11 februari een bijeenkomst in Dieren over ‘een van de vele aspecten van transformatie’. Het thema is ‘eenheid’. Van 20.00 uur tot 21.00 uur zijn er meditatieve teksten te horen, omlijst met muziek over eenheid. Volgens de gemeenschap is eenheid als een medicijn: eenheid in verscheidenheid, eenheid der mensheid, gelijkwaardigheid van man en vrouw, overeenstemming tussen wetenschap en religie. “Er zijn vele aspecten waar eenheid een andere, nieuwe wereld schept”, aldus de organisatie. De bijeenkomst wordt gehouden aan de Zutphensestraatweg 19 in Dieren. De aanvang is 20.00 uur

Lidy Jansen, tel. 0313 – 843493

arnhem.bahai.nl

Lees ook

Jongerenraad Rozendaal

ROZENDAAL – De jongerenraad van de gemeente Rozendaal komt woensdag 19 mei bijeen. De gemeente …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.