Home / Doesburg-Regiobode / Een preek van schrijfster Esther Gerritsen

Een preek van schrijfster Esther Gerritsen

DOESBURG – Kun je kwaad doen aan de één door goed te zijn tegen de ander? Over die spannende vraag ging het zondagmiddag in de Martinikerk in Doesburg. Schrijfster Esther Gerritsen hield daar een zogenoemde Preek van de Leek. Ze sprak naar aanleiding van de gelijkenis over de arbeiders in de wijngaard die Jezus in de bijbel vertelt. Goedheid roept boosheid op. Hoe kan dat? Het leven verdeelt niet eerlijk. Esther sprak over de vraag waarom het zo moeilijk is om tevreden te zijn, als je denkt dat anderen het beter hebben.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Baader langer sponsor van Sportclub Doesburg

DOESBURG – Baader, voorheen Linco Food Systems, gevestigd aan de Broekhuizenweg in Doesburg, heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.