Een klein programma voor de bewoners van Oosterwolde

VELP – Op woensdagavond 30 januari was carnavalsvereniging de Narrenkap weer te gast bij tehuis Oosterwolde in Velp, om hier een avondje carnaval voor de bewoners te organiseren. Prins Ronald ter Hoeven was uiteraard aanwezig, samen met de senaat van de Narrenkap. Om de avond muzikaal in te vullen nam de Narrenkap ook enkele acts vanaf de pronkzitting mee naar Oosterwolde. Onder andere de dames en heren hebben opgetreden, net als de beide gardes en ook ‘de haai en de visser’ waren van de partij. Verder heeft dweilorkest Tis Niks Wut Niks voor de feestelijke polonaise gezorgd en zangeres Machabelle voor het verdere muzikale vermaak.

Foto: Carnavalsvereniging de Narrenkap / Jochem Pluim

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.