Droombeeld in Kunstlab Doesburg

DOESBURG – Het thema van de expositie in het Kunstlab in Doesburg is in de maand februari Droombeeld. Hier is onder andere het glazen kunstwerk te zien dat hierbij is afgebeeld.

Het glazen werk is van de hand van Jacqueline van Geest. Zij werd ge├»nspireerd door een concert dat werd gegeven ter herdenking aan de Eerste Wereldoorlog. Het stuk is getiteld Verloren Toekomst. Een veld vol klaprozen symboliseert een ereveld vol soldaten. “Deze mannen hebben hun dromen opgegeven, zodat wij onze dromen in vrijheid waar kunnen maken”, aldus Jacqueline.
Jacqueline maakt sinds een jaar of vier glaskunst en heeft haar eigen atelier, genaamd Glaskunst de IJsvogel. De natuur is haar voornaamste inspiratiebron. De kunstenares staat regelmatig op kunstmarkten en is zo in contact gekomen met het Kunstlab. In de winkel van het Kunstlab zijn andere, kleine werken van Jacqueline te koop.
Het Kunstlab is te vinden aan de Ooipoortstraat 35. De winkel en expositieruimte zijn geopend op dinsdag tot en met zaterdag en op Culturele Zondag tussen 12.00 en 17.00 uur.

www.glaskunstdeijsvogel.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.