Home / Brummen-Regiobode / Drieslagtoernooi bij Eerbeekse Schaakclub

Drieslagtoernooi bij Eerbeekse Schaakclub

EERBEEK – Bij de Eerbeekse Schaakclub werd op donderdagavond 24 januari de tweede ronde van het jaarlijks Drieslagtoernooi gespeeld. Op een drietal avonden worden steeds drie partijen tegen wisselende tegenstanders gespeeld in een speeltempo van 25 minuten per speler.

Er meldden zich die avond, ondanks de winterse weersomstandigheden, tien schakers . Door het hoge speeltempo werden er op diverse borden weer stukken weggegeven, hetgeen de nodige hilariteit veroorzaakte maar ook frustratie. Wim Geurink wist zijn koppositie uit de eerste ronde te behouden. Hij heeft nu in totaal 4,5 punt uit zes partijen.
Een drietal spelers staat op een gedeelde tweede plaats met 3,5 punt. Dat zijn Paul van Berkum, Ed van de Griendt en Wim Zandbergen. Gerrit Nikkels volgt met 3 uit 6. De derde ronde van dit toernooi staat gepland op 21 maart. Dan wordt dus de uiteindelijke winnaar bekend. Uit bovenstaande tussenstand blijkt dat er nog meerdere kanshebbers zijn.

Lees ook

Riool is geen afvalputje

BRUMMEN – Het rioolputje is niet bedoeld om afval in te gooien. Om dat duidelijk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.