Home / Brummen-Regiobode / Dorpsraad Loenen verrast de Zonnebloem

Dorpsraad Loenen verrast de Zonnebloem

LOENEN – De Dorpsraad Loenen heeft De Zonnebloem ter gelegenheid van haar vijftigjarig bestaan van de Nationale Vereniging, verrast met twee rolstoelen. Dit omdat de Dorpsraad zag dat de Zonnebloem regelmatig mooie wandelingen organiseert, mét de rolstoel voor wie zelf niet goed ter been is. Jozien en Gerrit Evers, waar de rolstoelen zullen worden gestald, zijn op stap gegaan en mochten twee prachtige rolstoelen uitzoeken. Tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van De Zonnebloem zijn deze door Patricia Koopman namens de Dorpsraad officieel aan de afdeling aangeboden. Patricia hoopt dat er mooie tochtjes mee worden gemaakt. De Zonnebloem is de Dorpsraad dankbaar voor deze geweldige gift.

Lees ook

Meander leest Meander

VELP – Meander is het nieuwe stripfiguurtje dat kinderen in Rheden wat moet bijbrengen over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.