Home / Brummen-Regiobode / Dorpsraad Brummen vergadert

Dorpsraad Brummen vergadert

BRUMMEN – Op woensdag 27 februari vindt de jaarvergadering van Dorpsraad Brummen plaats in Plein 5. Na de jaarvergadering is er tijd voor een korte pauze en gaat de vergadering verder als de eerste algemene vergadering van 2019. Tijdens de vergadering worden inwoners ook bijgepraat over diverse onderwerpen die binnen het dorp Brummen spelen. Alle inwoners van het dorp Brummen en andere geïnteresseerden zijn dan ook van harte uitgenodigd. De inloop is van 19.30 tot 20.00 uur. In die tijd kunnen inwoners vragen en problemen voorleggen aan de Dorpsraad. Om 20.00 uur start de vergadering.

secretariaat@dorpsraadbrummen.nl

Lees ook

Tweede editie Human Library online

BRUMMEN – Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.