DND Gold speelt eigen versie van Sneeuwwitje

SPANKEREN – De Spankerense theatergroep DND Gold speelt zaterdag 9 en zondag 10 februari de verrassende voorstelling Snow White. Het publiek kan in schouwburg Theothorne weer genieten van een komische, moderne variant van het sprookje Sneeuwwitje.

Wat als …? Dat is de vraag die centraal staat in Snow White. Iedereen kent het verhaal van Sneeuwwitje en de jager die haar moet doden. Maar wat gebeurt er als Sneeuwwitje haar eigen keuzes maakt? Welke gevolgen hebben die verschillende keuzes?
Toneelgroep Dans en Drama uit Spankeren staat bekend om de originele twist die wordt gegeven aan een bekend verhaal. Hoewel Snow White ook leuk is voor kinderen, is het zeker geen kindervoorstelling. Zoals iedereen van DND weet, wordt het verhaal overgoten met een flinke portie humor en vormgegeven met video, moderne muziek en dans en een eigentijds decor.

DND’s Snow White wordt gespeeld in Schouwburg Theothorne in Dieren, zaterdag 9 februari om 20.00 uur en zondag 10 februari om 14.00 uur. Kaarten kosten 8 euro en zijn te bestellen via dansendrama@outlook.com of bij één van de twaalf acteurs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.