Dinie van Reen eerste erelid van Vrouwen van Nu

EERBEEK – Twee jubilarissen van de Vrouwen van Nu, afdeling Eerbeek, zijn in het zonnetje gezet. Dinie van Reen – Groen uit Eerbeek is al zestig jaar trouw lid van de damesvereniging. Zij is benoemd tot het eerste erelid van de afdeling. Ze werd niet alleen toegesproken door voorzitter Mien Wensink, uit handen van Ans Arfman van het provinciaal bestuur kreeg Dinie bovendien een fraaie oorkonde. Ook Gerrie Bosveld – Geerdink uit Hall kreeg de nodige aandacht. Zij is al vijftig jaar lid van de vereniging. Beide jubilarissen kregen een mooi boeket en een leuk tasje met een verrassende inhoud.
Dit alles vond plaats tijdens de jaarvergadering, die werd gehouden op maandag 28 januari in De Korenmolen. Penningmeester Ina Hoeve trad uit het bestuur. Zij wordt opgevolgd door Diny Heskamp.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.