Home / Rheden-Regiobode / Dierens koor zoekt zangers

Dierens koor zoekt zangers

DIEREN – In november vorig jaar is in Dieren een nieuw koor gestart. De inmiddels vijftien leden zingen een breed repertoire met onder andere veel wereldmuziek. Zangers zijn nog steeds welkom. Zangervaring is niet nodig, plezier in het zingen staat voorop. Het koor, dat nog geen naam heeft, zingt eens in de veertien dagen op donderdagavond in de Oase in Dieren. Iedereen die zin heeft om gezellig een avondje te zingen, is welkom om eens mee te komen doen.

Bouwien Nas, bouwien.nas@gmail.com

Lees ook

Jongerenraad Rozendaal

ROZENDAAL – De jongerenraad van de gemeente Rozendaal komt woensdag 19 mei bijeen. De gemeente …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.